Parcer - Behandlingsfamiljer

View Original

En familjehemsresa - Del 3

Möt Maria Moberg – Nyckelpersonen som stöttar våra familjehem

På Parcer spelar Maria Moberg en central roll i att säkerställa att våra familjehem får det stöd de behöver för att lyckas i sitt viktiga arbete. Med över 13 års erfarenhet inom socialt arbete, har Maria utvecklat en djup förståelse och ovärderlig kompetens för de utmaningar och belöningar som kommer med att vara familjehem.

Maria Moberg, Behandlings- och familjehemskonsulent älskar sitt arbete.

Som Behandlings- och Familjehemskonsulent träffar Maria sina familjehem minst en gång i veckan för att erbjuda värdefull stöttning och handledning. Hon är en eldsjäl som brinner för att göra skillnad och tillsammans med sina kollegor erbjuder Parcer Behandlingsfamiljer även dygnet runt tillgänglighet, årets alla dagar. Se det genuina samspelet mellan Mia, som hon kalla, och familjehemmet Johan & Nathalie och hör henne även berätta om avsluten som ger gåshud och eufori.

Vill även du också bli del av något större tillsammans med Mia? Parcer behöver fler engagerade familjehem. Om du har ett varmt hjärta och ett tryggt hem, kan du göra en ovärderlig skillnad i en annan människa liv. Vi kan inte rädda världen men tillsammans kan vi skapa förändring och erbjuda alternativa miljöer där barn, unga och vuxna ges chans att växa och bli trygga individer. Det kan bli början på fortsättningen…

Text och foto: Agneta Wallner