Parcer Familjehemsmässa

Missa inte höstens viktigaste event

Ett event med fokus på familjehem och dess viktiga roll i samhället. Hur är det att vara familjehem? Vad krävs för att kunna bli familjehem? Vilket stöd kan jag räkna med från socialtjänst och familjehemsaktör? Och som närstående, hur vårdar jag egentligen mitt eget välmående för att få kraft och energi att orka stötta?

Ett inspirerande event, en mötesplats för dig som är familjehem, för dig som funderar på att bli familjehem och för dig som arbetar inom socialtjänsten. Självklart välkomnar vi föräldrar och aktörer, som på ett eller annat sätt möter barn och ungdomar i vardagen. Intressanta föreläsningar varvas med tillfällen att utbyta erfarenheter med utställare inom familjehemsvård, socialtjänst och hälsa.

På scen gästas vi bland annat av författaren och pedagogen Marit Sahlström. Marit håller en föreläsning om hemmasittande elever online och generellt om psykisk ohälsa samt ungas nätvanor i förhållande till sexualitet och porr. Marit har själv erfarenhet av att vara nära anhörig till tre systrar med psykisk ohälsa i form av ätstörningar.

På scen, även författaren och hiphopparen Petter som utifrån musiken och boken ”16 rader”, berättar om styrkan att hitta kärleken till språket på okonventionella vägar.

Säkra din mässplats redan idag! Boka via info@parcer.se eller på telefon 0650 – 100 25