Programmet för Parcermässan

Då var programmet för Parcermässan spikat. Höstens mest angelägna event på temat “Kriminalitet som livsstil”.

Vi möter bland annat Peter Svensson, f.d. gängkriminell med ett långt liv bakom sig som kantats av droger, våld och brott. Missa inte hans föreläsningar om orsak och verkan, vändpunkten samt vägen till avhopp. Idag hjälper Peter andra till avhopp.

Hör Ann och Peter Cederqvist illustrativa föreläsning om föräldraledarskap. Det viktigaste ledarskapet av alla. Om vikten av konstruktivt bemötande för att skapa utveckling och trygga individer.

Vi möter även Johan Henriksson som ägnat hela sitt yrkesverksamma liv åt att stötta barn och unga som har det tufft i livet. Johan berättar om familjehemslivet som livsstil och vill inspirera andra att göra samma val. Johan delar värdefulla strategier och bemötande som ger resultat.

Sist men inte minst stiger polis Anderas Bergström på scenen och ger oss en nyanserad och personlig bild av gängkriminaliteten med fokus på Västernorrland och Hälsingland. Om vikten att jobba proaktivt och långsiktigt för att förhindra att barn och unga dras in i kriminalitet.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen!